Bestellen | Verzenden | Retourneren

BESTELLEN

Bij Women Secret kunt u geheel beveiligd een bestelling plaatsen in de webshop. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar.
Alles wordt discreet en GRATIS VERZONDEN !

LEVERING
Bestellingen worden normaal binnen 1 werkdag na verzending bij u aangeboden. Verzending naar België heeft een doorlooptijd van 3-5 werkdagen. Voor verdere vragen kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

Online tracken van de bestelling
Alle bestellingen die worden bezorgd door GLS, zijn voorzien van een Track & Trace nummer. Dit Tracking nummer vindt u in de e-mail die wij versturen zodra de bestelling is afgehandeld. Indien uw order door de brievenbus past wordt dit aangegeven in de bevestigingsemail met: brievenbuspost postNL

RETOURNEREN
Winkelen zonder zorgen, want u kunt uw aankoop altijd binnen 14 dagen zonder reden aan ons retourneren. Mits deze geen sporen heeft van dragen! Is uw bestelling nog niet verzonden dan kunt u deze ook nog annuleren per email.

14 DAGEN BEDENKTIJD, NIET GOED = GELD TERUG!
Wij vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over het product dat u besteld. Op alle aankopen heeft u daarom een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in vanaf het moment waarop u de bestelling in ontvangst neemt. Binnen deze termijn mag u het product kosteloos ruilen of retourneren. Voor het ruilen en retourneren hanteren wij de volgende regels:
- Het product dient voor zover redelijkerwijs mogelijk ongebruikt te zijn zonder zichtbare gebruikssporen.
- Het product dient voor zover redelijkerwijs mogelijk in complete en onbeschadigde verpakking retour worden gezonden.
- er mogen geen sporen van dragen zijn op het product

UITZONDERINGEN OP DE BEDENKTIJD
De volgende producten of productgroepen komen niet in aanmerking voor de bedenktermijn:
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn;
- Artikelen waarvan de verpakking beschadigd of niet aanwezig is.
- Artikelen die gedragen zijn, of sporen hebben van dragen

STAPPENPLAN RUILEN EN RETOURNEREN
Indien u een product wilt ruilen of retourneren binnen de 14 dagen bedenktijd, volgt u dan het onderstaande stappenplan:
1. Log in op uw account via www.womensecret.nl
2. Na het inloggen gaat u naar het overzicht van uw bestelling(en) en selecteert u de desbetreffende bestelling
3. Bij het overzicht van uw bestelling(en) kunt u een retouraanvraag aanmelden door op de knop 'Artikelen retourneren' te klikken;
4. Wij beoordelen het verzoek en u ontvangt per e-mail update(s) over de status van uw retouraanvraag. Tevens kunt u de status volgen via uw account. Wij proberen uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Dit neemt doorgaans enkele uren in beslag;
5. Na goedkeuring krijgt uw retouraanvraag de status 'Retour goedgekeurd'. In dit geval kunt u de aangemelde artikel(en) naar ons adres retourneren.
6. Zodra de producten ontvangen zijn worden deze gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Na controle en goedkeuring vervangen of storten wij het totale aankoopbedrag retour op uw bankrekening of PayPal rekening. Hier ontvangt u een bevestiging per e-mail van.

Women Secret
Insulindelaan 1
1521BA Wormerveer

Gelieve uw gegevens, bijvoorbeeld een kopie van uw order, toe te voegen voor een snelle afhandeling.

KOSTEN RETOURNEREN
We rekenen geen extra kosten voor het ruilen, retourneren of annuleren van een bestelling. U ontvangt het volledige aankoopbedrag van het artikel terug. Het enige dat u betaalt zijn de kosten voor het verzenden van het product naar ons. We adviseren om dit te doen met een track en trace code zodat het pakket te traceren is en u eventueel verlies kunt claimen bij het verzendbedrijf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van een retour gezonden pakket.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »