Disclaimer

Disclaimer
Wat betreft de informatie op de webshop, garanderen wij niet dat deze accuraat of compleet is.
Wij kunnen in  geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeid uit of veroorzaakt wordt door of in verband staat met het gebruik van onze webshop.
De informatie die u op onze webshop aantreft wordt alleen voor promotionele en reclamedoeleinden openbaar gemaakt. Te denken valt aan alle informatie, beelden, foto’s, handelsmerken, producten en meer algemene elementen.
Wanneer u materiaal wilt downloaden of kopiëren, is dit alleen toegestaan voor persoonlijk en privégebruik. Wij bieden geen garantie voor de afwezigheid van schadelijke programma’s voor uw computer, laptop, iPad, etc. Te denken valt aan virussen, programmafouten en bijvoorbeeld Trojan horse.

Auteursrechten
Alle gegevens op de website zijn exclusief eigendom van ons bedrijf. Te denken valt aan informatie, beelden, foto’s, logo’s, video’s, handelsmerken, producten, advertenties, acties etc. Al het hiervoor genoemde is door auteursrechten en wetten op handelsmerken beschermd tegen ongeoorloofd gebruik.
U kunt geen rechten, eigendomstitels en/of belangen in om het even welk materiaal of software verwerven door dergelijk materiaal of software te downloaden of te kopiëren. Het is verboden alle te vinden informatie van onze webshop te reproduceren, noch volledig, noch gedeeltelijk (tenzij zoals bovenstaand vermeld, voor persoonlijk of privégedrag en niet voor commercieel gebruik) en distribueren, publiceren, verzenden, volledig of gedeeltelijk wijzigen of verkopen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »