Klantenservice

Heeft u een vraag omtrent de Online Webshop dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: [email protected]

1 Veel gestelde vragen
1.1 Ik heb een vraag over mijn bestelling

U kunt ons altijd bereiken via email: [email protected]

1.2 Ik heb een klacht/retour
 Als u niet tevreden bent over één van uw artikelen, dan kunt u daar een retourmelding van maken op deze website door in te loggen met uw account en onder het kopje "Mijn bestellingen"  Daar vindt u de optie "artikel retourneren"
1.3 Ik zou graag meer over een product willen weten

Onze klantenservice heeft jarenlange ervaring met de verkoop van onze producten en staan vaak ook aan de basis van de ontwikkeling van nieuwe producten.
Zij kunnen u advies of tips geven over hoe u nog meer plezier kunt hebben van uw aankoop.
Email: [email protected]

1.4 Ik wil mijn geld terug

U kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 7 dagen na ontvangst. Dit is geen probleem, mits het artikel in de originele verpakking zit en geen sporen van dragen heeft. U zult begrijpen dat uit hygiënische overweging gedragen kleding niet teruggenomen kan worden, maar we gaan er wel vanuit dat voor ieder probleem een oplossing gevonden kan worden.
U kunt uw retour aan ons melden per email
Wij zullen de klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid afhandelen.

1.5 Ik wil bestellen en betalen

Ga naar het bestelformulier op deze website en vul uw gegevens in. De betaalmogelijkheden bij WomenSecret staan duidelijk aangegeven op de website. Wij streven ernaar de bestelling binnen 14 dagen na betaling te leveren.

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »