Push Up

Push-up voor borsten en billen
De push-up beha is de bekende beha die zorgt voor vollere borsten. Dit wordt bereikt door de vulling van de beha, waardoor de borsten iets worden opgetild. Daarnaast is er ook nog de push-up voor de billen. Ook nu weer als doel om de billen voller te laten lijken.

Vrouwelijke vormen
Mannen houden van vrouwelijke vormen. Dit maakt onderdeel uit van de natuurlijke selectie en mannen kijken onbewust naar het figuur dat de vrouw heeft. De vrouw voelt zich aantrekkelijker wanneer deze haar wensen zoveel mogelijk benaderen. Een push-up beha en andere vormen van push-up kunnen hiervoor zorgen. We zijn tenslotte niet allemaal gezegend met het model-figuur.

De push-up beha
De bekende push-up beha zorgt voor extra vorm, borsten die voller lijken en leggen meer accent op het zandloperfiguur. De push-up kan het zelfvertrouwen behoorlijk vergroten. Er is geen man die zijn blik van jouw decolleté kan afhouden wanneer je de push-up beha draagt. De onderkant bevat een vulling en de beha heeft een diep uitgesneden cup. Deze combinatie zorgt ervoor dat de borsten naar boven worden geduwd zodat ze voller lijken. De beha heeft een elegante en sexy look zodat iedere vrouw zich sexy voelt. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die een push-up beha dragen meer zelfvertrouwen uitstralen en vaker lachen.

Extra cup en losse push-up
De siliconen Extra Cup Push-ups zorgen voor een extra push-up effect en meer volume. De losse pads worden in de beha gedragen en zijn huidskleurig. Het mooie hieraan is dat ze voor bijna een cupmaat meer zorgen. Foam cups zorgen voor ondersteuning van de borsten. Deze losse cups zijn in ieder kledingstuk te naaien. Daarnaast zijn er nog de foam push-up pads. Deze kunnen in iedere beha gedragen worden en liften de borsten. De push-up pads die gevuld zijn met gel zijn ideaal voor beha's met een speciale gleuf hiervoor. Zo blijven ze stevig zitten. Let op de speciale pads die geschikt zijn voor de bikini. Maak daarnaast een keuze uit de siliconen half cup, full cup, ultra light en vele andere modellen. Voor iedere vrouw is er de perfecte push-up.

Ronde billen
Wie wil ze nou niet, mooie ronde billen in een strakke jeans of broek? Aantrekkelijk voor mannen en het vergroot het zelfvertrouwen bij vrouwen. Jouw billen mogen gezien worden met de billen Push-up pads. Deze worden aan de binnenzijde van de broek of jeans geplakt. Hierdoor liften ze de billen, wat voor een mooi rond en strak effect zorgt. Ze zijn absoluut zelfklevend, ook nadat ze gewassen zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x