Tepelplakkers

Als vrouw zijnde is het niet prettig als de tepels zichtbaar zijn onder een truitje of shirtje. Bij koud weer of het schuren van kleding kunnen priemende tepels de kop opsteken. Met tepelplakkers behoren flauwe opmerkingen en het ongewenst begluurd worden voorgoed tot de verleden tijd. Met deTepelplakkers kun je je tepels beschermen en voorkomen dat tepels zichtbaar door de kleding heen schijnen. WomenSecret heeft verschillende varianten in het assortiment. Alle tepelbeschermers zijn zelfklevend en van huidvriendelijk materiaal vervaardigd, zodat de gevoelige huid van je borsten niet geïrriteerd raakt. Tepelplakkers zijn heel eenvoudig in het gebruik. Het is zo simpel als je de Tepelplakkers op je tepels plakt en je tepels priemen niet meer ongewenst door je kleding heen.
De herbruikbare tepelplakkers kun je na gebruik met water afspoelen, aan de lucht laten drogen en opbergen voor het volgende gebruik. De wegwerp nipple covers zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Tevens hebben we speciale tepelbeschermers in het assortiment voor tijdens het sporten die ook bruikbaar zijn voor de mannen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »