Bye Bra Curved Bra Clips

€9,99 €5,99
Artikel: CBC-01
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: GRATIS Verzending binnen 1 werkdag!

Met deze nieuwe Curved Bra Clips, worden de traditionele BH-clips naar een totaal nieuw niveau gebracht! Veel vrouwen worstelen met hun BH. Zo is er het probleem van zichtbare BH-bandjes, BH-bandjes die te strak zitten, BH clips die te smal of te klein zijn en niet aangepast kunnen worden, en BH clips die te stevig zijn, waardoor ze pijnlijk op de rug drukken. Dit lijken misschien maar kleine dingetjes, maar al met al heel vervelend. Hier is nu een oplossing voor. De Curved Bra Clips! Deze Curved Bra Clips maken het leven van  vrouwen een stuk comfortabeler. De clips zijn ergonomisch gevormd en gemaakt naar de vorm van de ruggengraat, waardoor het draagcomfort aanzienlijk wordt vergroot. De Curved Bra Clips liggen niet plat en vast op de rug, maar passen zich aan aan de vorm van de ruggengraat. Het dragen ervan is daarom zeer comfortabel, u voelt niet eens dat u het draagt! Wat de Curved Bra Clips zo bijzonder maakt is dat ze gemaakt zijn van zacht ijzermateriaal. Hierdoor kunnen de clips iets uitrekken of meebuigen, wanneer dat nodig is. Daarnaast maakt de bloemachtige vorm het tot een perfecte BH clip, die de druk op de ruggengraat aanzienlijk verlicht. Met deze Curved Bra Clips kan iedere vrouw een persoonlijk ergonomisch gevormde BH clip hebben, die helemaal voldoet aan haar individuele wensen.

De gebogen beha clips komen met een gratis en handig reiszakje waarin u uw favoriete beha accessoires kunt bewaren! U kunt een keuze maken uit 3 verschillende kleuren pakketten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »