Zelfklevende Siliconen Push Up BH

Zelfklevende Siliconen Push Up BH

In dit artikel leggen wij uit hoe een Zelfklevende Siliconen Push Up BH werkt. Instructies voor het aanbrengen, het verwijderen van de plak bh en de schoonmaakinstructies.

De voordelen van de BH:

- Herbruikbaar
- Zonder bh bandjes
- Liftend effect
- Zelfklevend

INSTRUCTIES VOOR HET AANBRENGEN:
Gebruik geen poeders, parfum, lichaamverzorgings producten op de borststreek en verwijder olie en zweet voor een optimale plakbaarheid.

MAAK UW HUID SCHOON EN DROOG:
Maak uw borststreek vervolgens schoon met zeep en water en droog de boorsstreek af met een handoek.

PLAATS 1 CUP PER KEER:
Positioneer uzelf voor een spiegel en klap 1 cup binnenste buiten terwijl u het aan de zijkanten vast pakt met beide handen. Positioneer de cup op de gewenste plaats en strijk de cup glad om het vervolgens stevig op de borst te drukken gedurende 3 seconden.

SLUIT DE PLAK BH:
Herhaal deze methode voor de andere cup en zorg ervoor dat beide cups even hoog zitten. Druk beide cups nogmaals stevig tegen de borst. Klik nu pas de cups samen en geniet van het vrije gevoel van de Zelfklevende Siliconen Push Up BH


VERWIJDEREN VAN DE PLAK BH

Neem de tijd om de plak bh te verwijderen. Klik eerst de cups van elkaar los, daarna de plak bh zachtjes vanaf de bovenkant naar beneden. As er wat plak achterblijft, haal dit dan simpel weg met een tissue. Was de plak bh atljd na gebruik om residu te verwijderen. Laat daarna de plak bh drogen. Gebruik NOOIT de wasmachine of droger.

OPMERKINGEN:
1. Voor een volle look, plak de Siliconen BH lager dan uw borsten.
2. De Siliconen BH is zo ontworpen dat het niet gezien kan worden. Het is dan ook niet vreemd als de beha niet de gehele borst bedekt.
3. Druk uw borsten dichter tegen elkaar door de beha horizontaal verder van elkaar aan te brengen waardoor de borsten tegen elkaar worden gedrukt bij het sluiten van de clip.
4. Als u niet tevreden bent met het resultaat, herpositioneer dan de beha door het zachtjes los te peuteren van bovenaf. Te veel pogingen zal de plakbaarheid op den duur af doen nemen. Als dit gebeurt, was dan eerst de beha en laat het in de Iucht drogen.

SCHOONMAAK INSTRUCTIES:
1. Hou de plak bh in de palm van uw hand en maak het plakkende gedeelte nat met warm water en voeg daar een kleine hoeveelheid zeep aan toe. Gebruik de palm van de andere hand om een roterende beweging te maken en zo de cup schoon te maken . Gebruik NOOIT uw nagels, een handdoek of een borstel of iets dergelijks omdat dit de beha kan doen scheuren. Gebruik NOOIT alcohol of andere schoonmaakproducten en probeer het adhesief niet te verwijderen, of u riskeert schade a an de plak bh.
2. Besprenkel de cup met warm water om zeepresten te doen verdwijden. Schud al het overige water van de cup af en laat de cup in de LUCHT drogen.
3. GEBRUIK GEEN HANDDOEK. Wanneer uw siliconen BH compleet droog is, legt u de plak bh terug in uw blister. Dit voorkomt dat stof in de beha komt wat de plakbaarheid doet verminderen. Hoe beter u voor de plak beha zorgt, hoe Ianger jeer mee doet!

Reacties

 1. M. Tol M. Tol

  Geachte mevr. van Egmond,

  Bedankt voor uw bericht. Dat is geen enkel probleem. Gelieve dit te vermelden bij het veld "opmerkingen" tijdens het plaatsen van uw order.
  Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag van u!
  Mvg M. Tol

 2. P. van Egmond P. van Egmond

  kan ik een bestelling laten sturen naar een kiala-ophaalpunt of postagentschap, zodat ik produkt daar kan ophalen?

 3. Bodyfashionstore Bodyfashionstore

  Beste Maxime,

  U kunt deze bestellen in onze webshop:
  http://www.bodyfashionstore.com/nl/siliconen-beha.html

  Mocht dit niet lukken dan horen wij dat graag van u!
  Mvg Laura de Vries

 4. Maxime Lahaye Maxime Lahaye

  Hallo, ik zou deze graag willen bestellen. Hoe kan dat? Zou u mij de gegevens willen sturen?

  Mvg Maxime

 5. Bodyfashionstore Bodyfashionstore

  Beste Gabriels,

  De Amazing Bra kost 47,95

  Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag van u.
  Mvg Bodyfashionstore Team

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »