Kortingscode Magic Bodyfashion

BH bandjes die niet afzakken

BH bandjes die niet afzakken BH bandjes die niet afzakken: Ken je dat gevoel? Sta je op een feestje met iemand te praten en wil je net even iets uit je tas pakken, voel je je bh bandjes opeens naar beneden zakken. Natuurlijk erg vervelend als je net in gesprek bent en je je schouderbandjes op een onopvallende manier recht moet trekken. Of je wilt net je veters van je schoenen strikken voordat je lekker gaat hardlopen en je voor de zoveelste keer je bandjes van je bh op hun plaats moet zetten.

Plak BH

Plak BH Wat als je een mooie zomerjurk in je kast heb hangen maar het niet mooi staat als je er een beha onder draagt. Dan is er een ideale oplossing voor handen namelijk de bye bra plak beha. Dit is een medische tape wat je op je borsten kan bevestigen. Door het dragen van deze tape kun je met gemak die mooie zomerjurk dragen zonder dat je beha bandjes ziet en tegelijkertijd liften je borsten wel mooi omhoog. Dat is dus een goede oplossing waar vele vrouwen waarschijnlijk heel blij mee zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »