Kortingscode Magic Bodyfashion

Plak BH

Plak BH Wat als je een mooie zomerjurk in je kast heb hangen maar het niet mooi staat als je er een beha onder draagt. Dan is er een ideale oplossing voor handen namelijk de bye bra plak beha. Dit is een medische tape wat je op je borsten kan bevestigen. Door het dragen van deze tape kun je met gemak die mooie zomerjurk dragen zonder dat je beha bandjes ziet en tegelijkertijd liften je borsten wel mooi omhoog. Dat is dus een goede oplossing waar vele vrouwen waarschijnlijk heel blij mee zijn.

De juiste beha bestellen...

De juiste beha bestellen... Iets wat absoluut niet mag ontbreken in de kledingkast van een vrouw, is de beha. De bh is niet alleen maar comfortabel, maar zorgt er ook voor dat de borsten op een goede manier blijven zitten. Niemand wil rondlopen met hangende borsten.

Siliconen Plak Beha

Siliconen Plak Beha De Amazing Bra is een Plak Beha van siliconen. Deze beha is ontwikkeld door NuBra en een door Bragel gepatenteerd procédé zorgt ervoor dat deze beha perfect op de huid blijft ziten. Ontvang 10% korting met de kortingscode magic.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »