Siliconen Plak Beha

Siliconen Plak Beha

De Amazing Bra is een Plak Beha van siliconen. Deze beha is ontwikkeld door NuBra en een door Bragel gepatenteerd procédé zorgt ervoor dat deze beha perfect op de huid blijft ziten. Ontvang 10% korting met de kortingscode magic.

Rugloze Beha

De Amazing Bra plak beha geeft meer volume aan de buste maar met een volledige vrijheid van de schouders en zonder de last van de rugbandjes...deze rugloze beha is dus compleet onzichtbaar onder kleding!

Silicone Cups

Deze silicone plakbeha is makkelijk aan te brengen omdat de silicone cups in het midden een haaksluiting hebben. Je plak de linker en de rechter helft op de borstenen brengt het geheel naar het midden. Vervolgens wordt de plak beha door de haakjes gesloten.

Gewone Beha

Daarnaast kan de silicone plakbeha ook met een gewone beha gedragen worden. Je draagt de gewone beha er gewoon overheen!

De cups gemaakt van 100% zuivere siliconen blijven uitstekend kleven en kunnen na gebruik makkelijk gereinigd worden met water en zeep voor hernieuwd gebruik tot wel 100 keer.

Siliconen Plak Beha

Reacties

  1. Marianne Marianne

    Heb de beha bij jullie gekocht maar de cup was te groot, binnen 3 dagen had ik de andere maat in huis en hij zit super! Bedankt. Gr Marianne

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »