Push Up Shorts

Push Up Shorts

Mannen houden van mooie billen. En vrouwen voelen zich sexy en aantrekkelijk als mannen naar hun billen kijken. Niet alleen ’s zomers op het strand kijkt de gemiddelde man zijn ogen uit. Ook op loopt hij op het winkelcentrum graag achter een vrouw met een goedgevormde kont. Mannen kijken zelfs liever naar vrouwenhockey dan naar een mannenwedstrijd. Het achterwerk van vrouwen, mits mooi van vorm, werkt als een magneet op de man.

Mannen houden dus van billen! Vrouwen trouwens ook! Ook zij kijken graag naar mannenbillen. Misschien nog wel meer dan mannen naar vrouwenbillen. Een lekker kontje brengt menig vrouwenhart op hol.
Ontevreden Daarentegen zijn maar weinig vrouwen tevreden met hun eigen billen. Vaak ten onrechte, want over het algemeen valt het best mee. Bovendien wordt een paar slappe en hangende billen al gauw een ogenschjnlijk stevige bilpartij als je de juiste kleding draagt. Een goede, strakke spijkerbroek doet al wonderen, maar draag je een push-up short dan beleef je ‘magic’. Ben je echt ontevreden over je billen, bijvoorbeeld omdat ze hangen of omdat je helemaal geen billen hebt, treur dan niet? De oorzaak kan liggen in te weinig bewegen/sporten, omdat je flink bent afgevallen of omdat je billen gewoon slapper worden naarmate je ouder wordt. Wil je dat je billen hun ‘magneetwerking’ op mannenogen weer terug krijgen? Wil je net zo’n kont als J-Lo of Beyoncé? Draag dan een push-up short. Binnen de kortste keren voel je je weer sexy! Een push-up short zorgt voor vollere billen. Ze zorgen voor een fraai achterwerk, een aantrekkelijke derrière. En je kunt er gewoon jeans of een andere broek overheen dragen. Push-up shorts zijn gemaakt van een zacht materiaal, waardoor een prettig draagcomfort gecreëerd wordt. Dat moet ook wel. Zeker als je ze de hele dag of avond wilt dragen. Met een goede push-up short kun je zonder problemen alles doen wat je wilt. Zitten, lopen, fietsen, werken en zelfs dansen en flaneren. De mooie vorm krijgt het seamless broekje door de schuimstof vullingen die in de de twee openingen aan de achterzijde worden gestoken. Het verbluffende resultaat wordt niet alleen maar veroorzaakt door die vullingen, het elastische materiaal waar het broekje van gemaakt is, lift je billen ook nog eens flink op. Het resultaat is sensationeel! J-Lo en Beyoncé zullen jaloers zijn. Aandacht Wil je dezelfde aandacht als de vrouwen in Zuid-Amerika of op de Antillen, maar heb je niet de juiste billen, wanhoop dan niet. Speciaal voor jou is de push-up short ontwikkeld. Een uitkomst voor vrouwen (en mannen!) die ontevreden zijn over hun zitvlak. Je billen worden voller en ronder door het dragen van dit wonderbroekje. We noemen dit ‘The Carribean Effect’. Je voelt je niet alleen sexy, maar ook zekerder. Daar word je vrolijk van en daarom ga je stralen. Dit hoort bij het Caribisch effect. Wie dat effect wil ervaren, bestelt vandaag nog een push-up shorts>

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »