Breast Lift Tape

Breast Lift Tape

Soms is het als vrouw niet altijd even makkelijk om perfect gevormde borsten te hebben. Na bijvoorbeeld gewichtstoename, gewichtsafname, na een zwangerschap... kan het gebeuren dat je borsten wat meer gaan hangen. Als vrouw is dit niet fijn wanneer je bijvoorbeeld een kleedje wilt dragen met een décolleté. Dit kon voorheen enkel met een operatieve borstlift. Dit kon zeer goed meevallen, maar het risico op littekenvorming door de operatie was zeer groot. Nu is er een nieuwe oplossing gevonden voor dit probleem...

Wat is de ByeBra?
De ByeBra is afkomstig uit Amerika, en bestaat al sinds 2001. Het is een gepatendeerde plak BH, waardoor je borsten gelift worden zonder dat je een echte BH hoeft te dragen, of zonder dat je hiervoor een operatie moet ondergaan. Overal ter wereld is deze toepassing nu bekend en wordt deze dan ook gebruikt door vrouwen.

Welke maten bestaan er voor de ByeBra?
De Bye Bra bestaat uit 3 maten : ByeBra A-C, Bye Bra D-F en Bye Bra F+, waardoor iedereen verzekerd is dat ze hun maat zullen vinden tussen de Byebra's.

Wat zijn de voordelen van de ByeBra?
Deze stickers zijn zeer dun, waardoor ze zeer flexibel aan te brengen zijn voor iedere vrouw. Met deze plakkers kan je dus je tepels enkele centimeters liften,waardoor je borsten gelift worden, en waardoor je er ook meteen een stuk jonger en vrouwelijker uitziet.

Onder welke kleding kan je deze Bye Bra dragen?
Je kan deze Bye Bra werkelijk onder elk kledingstuk dragen. Meest interessante voor vrouwen zijn waarschijnlijk de jurkjes die je om je nek knoopt, waardoor je geen BH meer hoeft te dragen en waardoor je BH-bandjes niet meer zichtbaar zijn. Maar ook voor strapless kleedjes of topjes is de Bye Bra geschikt, net als voor je bikini, waardoor je borsten er mooi gelift uitzien en waardoor je er jonger uitziet. Je borsten worden niet enkel gelift door deze stickers aan te brengen, het maakt de borsten ook steviger, terwijl er toch nog natuurlijk kunnen bewegen, waardoor het er nog steeds naturel uitziet voor de buitenwereld.

Hoeveel kost zo'n ByeBra nu eigenlijk?
De kostprijs van Bye Bra is afhankelijk van welk product u besluit te kopen. Op deze website kan je deze producten niet alleen bekijken en vergelijken, maar kan je deze ook bestellen en thuis laten opsturen. Op deze website kun je de producten bestellen met een korting van 10 % wanneer de de kortingscode
BYE10 gebruikt bij het bestellen van het product.
Wanneer je meer info wilt, of u hebt nog vragen kan je het best naar voorgaande website surfen en kijken of je daar het antwoord vindt. Wanneer je daar het antwoord niet zou vinden, kan je nog steeds contact opnemen met de websitebeheerder.

Reacties

  1. Laura de Vries Laura de Vries

    Beste Tamara,
    Bedankt voor uw bericht. De prijzen kunt u op deze pagina vinden:

    https://www.bodyfashionstore.com/nl/bye-bra-breast-lift-tape.html

    Mvg Laura

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »