BH bandjes die niet afzakken

BH bandjes die niet afzakken

BH bandjes die niet afzakken: Ken je dat gevoel? Sta je op een feestje met iemand te praten en wil je net even iets uit je tas pakken, voel je je bh bandjes opeens naar beneden zakken. Natuurlijk erg vervelend als je net in gesprek bent en je je schouderbandjes op een onopvallende manier recht moet trekken. Of je wilt net je veters van je schoenen strikken voordat je lekker gaat hardlopen en je voor de zoveelste keer je bandjes van je bh op hun plaats moet zetten.

Misschien heb je al eens een ander model geprobeerd, een duurdere bh gekocht in een lingeriewinkel of een andere maat bh geprobeerd. Heb je het gevoel dat dit nog niet geholpen heeft?
Wil je dat je schouderbandjes niet meer afzakken? Let dan op als je een bh koopt of de bh comfortabel zit door flink met je armen te bewegen om te kijken of de schouderbandjes goed op hun plek blijven zitten. Als je een bh langer draagt, kunnen de bandjes wat slapper worden. Zorg er dan voor dat je de schouderbandjes regelmatig even versteld zodat ze weer strakker zitten.
Sport je graag dan is en speciale sportbeha met een gekruisde schouderband vaak ook een uitkomst.

Heb je al deze tips al een keer uitgeprobeerd? Verschillende bh’s uitgeprobeerd zowel dure als goedkopere, maar blijven de schouderbandjes van je schouders afzakken? Probeer dan eens de Comfort Straps!

De Comfort Strap is een antislip silicone pad die voorkomt dat bandjes van je beha afzakken. Als je een wat voller figuur hebt en een grotere boezem dan kun je pijn ervaren van het snijden van de bh bandjes in je schouders. Deze pijn kun je vermijden door de Comfort Straps onder je bh bandjes te dragen. Ook als je een tenger figuur hebt, zijn de Comfort Straks fijn om te dragen.
De Comfort Strap is heel gemakkelijk aan te brengen. Het bandje van de BH ligt als het ware in de silicone pad waardoor het mooi op zijn plek blijft zitten en je je geen zorgen meer hoeft te maken gedurende de dag. Met de Comfort Strap is een bh dragen nog nooit zo comfortabel geweest!

Comfort Straps bestellen>

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »