BHs

Soorten BHs
De meeste mensen zullen vast wel beschikken over meerdere behas. Welke je draagt is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens bijvoorbeeld een spannend avondje met je partner kies je voor een sexy model en wanneer je gaat sporten neem je een sportbeha. Verder ligt het ook aan de soort kleding die je draagt welk model je het beste aan kunt doen.

Strapless Beha
Bij het dragen van een jurkje met een laag uitgesneden rug kan het nog weleens een dilemma zijn welke beha je daar nu toch onder moet dragen. De strapless uitvoering is dan een goede keus. Hiermee heb je namelijk geen last van eventueel ontsierende bandjes en kun je elk jurkje dragen dat je maar wilt. Tegenwoordig zijn er ook strapless modellen te koop die je op je borsten kunt plakken, de zogenaamde plakbeha's. Bij zo'n plakbeha hoef je absoluut niet bang te zijn dat je ze halverwege de dag omlaag voelt glijden want de beha bevat aan de binnenkant zelfklevende siliconen waardoor deze prima blijft zitten. Een bijkomend voordeel hiervan is het push-up effect.

Push up Beha
Vrouwen die een grotere boezem wensen, kunnen dit zonder veel moeite verkrijgen door te kiezen voor een push up model. Hierdoor worden je borsten als het ware een stukje opgetild en zo lijken ze groter. Als je hiermee je partner blij kunt maken, kies dan zeker regelmatig voor een push up variant.

Bodyfashionstore
Welk model je ook zoekt, je slaagt vast en zeker wanneer je een kijkje neemt op de website van bodyfashionstore. In deze shop vind je een duidelijk overzicht van het assortiment beha's dat je bij hen kunt kopen. Naast beha's kun je hier ook terecht voor accessoires zoals bijvoorbeeld bandjes en producten waarin je lingerie kunt uitwassen. Ook kun je op de website allerlei informatie vinden over welke beha je het beste kunt dragen en je leest zelfs nog goede tips om je borsten zo goed mogelijk te presenteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x